Neostrata

NeoStrata är en av marknadens mest effektiva prisvärda medicinska resultatinriktade produkter.
Här kan du läsa om några av NeoStratas produkter som lämpar sig till olika hudtyper samt produktbeskrivningar
Ansiktsbehandling NeoStrata lyx ink hudföryngring händer
Resultatinriktatd medicinsk syrabehandling
50 min 895:-
Ansiktsbehandling med neostrata
Resultatinriktatd medicinsk syrabehandling med guldmask
45 min 749:-

 

För dig som önskar en kraftfull resultat inriktad hudvård.

Huden förlorar med tiden sin spänst och elasticitet. Fibrerna i huden blir slappare och kollagenproduktionen avtar. Även kroppens förmåga att bilda hyaluronsyra som binder fukt i huden, blir sämre vilket gör att vi får rynkor och veck i huden. Cellförnyelsen tar lite längre tid och huden kan kännas grå, trist och livlös. Huden behöver då produkter som sätter i gång dessa funktioner igen.

Neostata ansiktsbehandling

KEMISK PEEL NEOSTRATA ansikte 20%, 35% ,50% 749 kr

Efter konsultation och genomgång av ev mediciner utförs behandlingen

(För att behandla acne, rosacea eller en hudföryngrande behandling rekommenderas en kur-behandling, då är det möjligt att öka till en glykolsyra med högre procent.)

Peeling exfolierar huden och ger mer lyster, förbättrar cellförnyelsen jämnar ut pigmenteringar i huden, minskar porstorleken, hjälper till att släta ut fina linjer och rynkor, stimulerar kollagenfibrer och ger mer spänst

Behandlingen inleds med cleansing behandling av ansikte och hals, därefter neutraliseras hudens pH samt fett avlägsnas från huden så glykolsyran kommer åt huden ordentligt och får en bättre effekt .

Glykolsyran penslas på huden, huden fläktas svalkande för att minska obehaget från glykolsyran och huden övervakas hela tiden av din leg behandlande sjuksköterska. När glykolsyran har fått önskad effekt neutraliseras glykolsyran med en bas som appliceras som en spray. Så länge glykolsyra finns kvar på huden bildas ett skum vid neutraliseringen vilket gör det lätt att bedöma när all glykolsyra är neutraliserad.

Behandlingen avslutas med avslappande mjukgörande massage och applicering av Bionic Face Serum samt en återfuktande kräm med SPF.

Kom gärna osminkad till behandlingen. vaxning eller trådning rekommenderas  inte att göra veckan innan behandling.

 

Neostrata ansiktsPeeling 749 kr

Efter konsultation och genomgång av ev mediciner utförs behandlingen

NeoStrata exfolierar huden och ger mer lyster, förbättrar cellförnyelsen jämnar ut pigmenteringar i huden, minskar porstorleken, hjälper till att släta ut fina linjer och rynkor, stimulerar kollagenfibrer och ger mer spänst

Behandlingen inleds med en djupgående rengöring av ansikte och hals, därefter neutraliseras hudens pH samt fett avlägsnas från huden så glykolsyran kommer åt huden ordentligt och får en bättre effekt .

Glykolsyran penslas på huden, huden fläktas svalkande för att minska obehaget från glykolsyran och huden övervakas hela tiden av din leg behandlande sjuksköterska. När glykolsyran har fått önskad effekt neutraliseras glykolsyran med en bas som appliceras som en spray. Så länge glykolsyra finns kvar på huden bildas ett skum vid neutraliseringen vilket gör det lätt att bedöma när all glykolsyra är neutraliserad.

När all glykolsyra är neutraliserad appliceras en passande mask som Guld-Masque ,Oxygen-Masque eller en Antiredness-Masque

Behandlingen avslutas med  applicering av Bionic Face Serum samt en återfuktande creme med SPF.

 

Neostrata ansiktsbehandling ink händer dubbel lyx 895 kr

 

NeoStrataPeeling exfoliering. Acnebehandling  rygg/bröst 1195kr
- 3 behandlingar 3000kr

Ryggen är ett område där många upplever sig ha hudproblem så som acne och kvisslor. NeoStrata peeling i kur om 3 -6 behandlingar reducerar kraftfullt orenhud. 20%, 30% 50%

Minimerar orenheter. Ger jämnare hudton. Normaliserar cellförnyelsen.

Vid kemisk peeling penslas huden med sockersyra (en AHA-syra) för att minska bindningen av döda hudceller i hudens hornlager, vilket normaliserar cellomsättningen. Dessutom får man en återfuktning då glycolsyran har fuktighetsbevarande egenskaper.

Avslutas med fuktgivande massage

Vid första behandlingstillfället används alltid 20% glykolsyra för att sedan vart efter huden tål det öka till en glykolsyra med högre procents styrka.

NeoStrata Produkter

NeoStrata -Anti aging Skin Active

  • Rengöring: Exfoliating Wash
  • Dagkräm: Matrix Support SPF 20
  • Aktiv nattkräm: Cellular Restoration
  • Ögonkräm: Intensive Eye Therapy

 

Skin Active serien

NeoStrata Exfoliating Wash

Denna rengöring ger en lätt peeling utan att torka ut huden. PHA stimulerar cellomsättningen och avlägsnar smuts från porerna samtidigt som hudens struktur och klarhet förbättras. Denna tvålfria, lätt löddrande rengöringsprodukt avlägsnar effektivt smink och smuts utan att irritera. Den ger även huden en härligt återfuktande känsla. Aloe vera, kamomill, gurka, och rosmarin extrakt lindrar och fräschar upp. Huden blir klar för efterkommande produkter.

Pris 349kr

 

NeoStrata Matrix Support SPF 30

Denna avancerade dagkräm är framtagen med utgångspunkt i tre kliniska bevisade effektiva tekniker som var och en har en helt unik verkan. Tillsammans stärker och preparerar de huden på ett överlägset sätt. Peptider stimulerar kollagenproduktionen långt nere i vävnadslagren. Patenterad NeoGlucosamine och retinol verkar tillsammans för att bygga upp hudens naturliga stöd, vilket gör huden fastare och får mer spänst. Antioxidanter hjälper till att skydda vävnaden och neutralisera fria radikaler. UVA och UVB – filter skyddar huden från solens starka strålar.

Pris 599kr

 

NeoStrata Cellular Restoration

Denna aktiva kräm vitaliserar och stärka hudens underliggande struktur. Stamceller från äpple extrakt skyddar hudens egna celler och ger de längre livslängd. Peptider stödjer kollagenet och gör djupa rynkor mindre framträdande. Glykolsyra ökar produktionen av kollagen och gör huden fyllig och fast. PHA syror hjälper till att stimulera cellproduktionen. Druvkärne extrakt har antiinflammatoriska egenskaper och verkar tillsammans med antioxidanter från granatäpple, blåbär och acai för att skydda cellerna mot daglig påverkan från skadliga miljöfaktorer som påskyndar åldrandet.

Pris 599kr

 

NeoStrata Intensive Eye Therapy

Denna unika ögonkräm korrigerar de främsta tecken på åldrande. Produkten bygger upp den känsliga huden runt ögon och gör den fylligare. Stamceller från äppelextrakt ger hudens egna celler längre livslängd och får huden att se yngre ut. Peptider stimulerar hudens vävnad att producera kollagen och stärka den. Ögonområde får ett lyft och kråksparkar slätas ut inifrån och ut. Koffein hjälper till att minska påsighet medan hyaluronsyran gör huden mjuk och smidig.

Pris 599kr

 

Firming Collagen Booster Serum

Förbättrar och bevarar det naturliga kollagenet i huden. NeoStrata Firming Collagen Booster serum är speciellt framtaget för att maximera kollagenet för huden som vill bli slätare, faster och stramare. Firming Collagen innehåller den avancerade synerG 6,5 Formulan som omfattar tre kliniskt beprövade tekniker, alla har en unik åtgärd för att synergiskt rikta in sig på nytt och befintligt kollagen. Formulan innehåller Gardenia cellstruktur-extrakt som bevarar befintliga kollagenstrukturer genom att hämma MMP-enzymer som bryter ner kollagen. Detta rena , aktiva cellkultur-extrakt stimulerar också den nya kollagensyntesen. Firming Collagen BC innehåller också aminosyror som arbetar tillsammans med Matrixyl 3000peptider för att bygga kollagen. Produkten innehåller även NeoGlucosamine som är ett kraftfullt skydd till hudens stödmatris. Frisk och starkt kollagen gör att huden känns fastare och får ett lyft- Linjer slätas ut inifrån och ut. Detta serum kompletterar din vanliga hudvård och stärker hudens naturliga föryngringscykel.

Pris 599kr

 

 NeoStrata Line List Step

Line List Step 1 450kr
Line List Step 2 450kr
Paketpris 850kr

NeoStrata Line list step 1 och 2 är en anti

NeoStrata Skin Aaging behandling i två steg som specifikt riktar sig mot djupa rynkor och linjer som inte svarar på antiaging hudvård enbart.

Steg 1
är utvecklad med aminofil, vilket är en tyrosinaminosyraderivat. Aminofil ger volym åt den djupa matrisen samt aktiverar hudens naturliga fyllighetsgivare, kollagen och hyaluronsyra. Kliniska studier visa att aminofil ger synligt resultat i form av reducering av rynkor i panna, näsveck och kråksparkar. Tack vara aminofil kan NeoStrata skin aktive line lift ge volymgivande effekt för att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor..

Steg 2
försluter aminofil i huden och innehåller peptider som tillsammans med steg 1 ger ett optimalt lyft och fasthet. Steg 2 innehåller också NeoGlucosamine som är en byggnadssten till Hyaluronsyra. Hyaluronsyran finns naturligt i hudens stödstruktur och ger dess fyllighet. Steg 2 innehåller också NeoCitriate som ökar hudens tjocklek samt stimulerar kollagensyntesen

Slutresultatet blir att djupa rynkor fylls upp och huden blir fräschare och får ett yngre utseende.

Paketpris 850kr

 

Triple Firming Neck Serum

Skin Active Triple friming Neckk Serum är en särskild antiaging kräm som utformats speciellt för den känsliga halsen och dekotag. Denna starka uppstramande och exfolierande kräm bidrar till att förbättra alla tecken på förtidigt åldrande. Baserat på tre huvudkomponenter stramar denna kräm upp. Ökar volym och motverkar slapp hud i halsområdet. Pro-peptider stimulerar produktionen av kollagen i de djupare skikten av huden. NeoCitriate hjälper till att producera nytt kollagen och NeoGlucosamine hjälper till att stödja hudstruktur och minska missfärgningar och ålderstecken på halsen. Den starka effekten av denna kräm förstärks ytterligare av äppelstamcellextrakt som bidrar till at vårda celler och ge huden ett yngre stramare utseende. Med en härligt krämig konsistens som omedelbart absorberas skapar denna kräm en kraftfull osynlig stödstruktur för att återställa och bibehålla formen på hlsen.

Pris 599kr

 

Retinom +NAG Complex

Är fram tagen för att bygga huden matrixstödstruktur för att lyfta och göra huden fastare samt minska åldersfläckar, rynkor och fina linjer inifrån och ut. Detta STARKA komplex ger 0,5 % ren, stabiliserad retinol tillsammans med patenterad NeoGlucosamine NAG för att förstärka och intensifiera volymiserande och förstärkande effekter jämfört med användning av enbart retinol. NeoGlucosamine är också en mild exfoliant som hjälper att minska uppkomsten av ojämnt pigment och ålderfläckar.

Pris 899kr

Torr hud

Huden består till största delen av vatten. Vid exempelvis låg luftfuktighet minskar vattenhalten i hudens översta lager. En vattenhalt på under tio procent ger direkta symptom i form av torrhet. Hudens yttersta lager består av fetter som håller huden mjuk och smidig. Tvål, tensider och olika rengöringsmedel kan skada denna fettbarriär vilket gör huden torr och flagig. Personer som haft problem med atopiska eksem som barn besväras ofta av torr hud i vuxen ålder.

 

Produkter anpassade för Dig med torr hud

NeoStrata Facial Cleanser

En hudvårdande, uppfräschande rengöringskräm med PHA som passar alla hudtyper, även dig med känslig hy. Produktens sammansättning återfuktar effektivt huden och minskar fina linjer och rynkor samt hjälper till att ge dig en jämnare hudton. Facial Cleanser har ett perfekt pH-värde för att förbereda huden för användning av NeoStrataprodukter som innehåller AHA-/PHA-syror. Parfymfri.

Pris 299kr

 

NeoStrata Daytime Protection Cream SPF23 Dag

En optimal dagprodukt med hög mängd PHA och BIONICS för daglig grundläggande hudvård som passar framförallt till den sensitiva torra huden. Hudens struktur och färg förbättras, förekomsten av fina linjer och rynkor reduceras. Innehåller många skyddande ämnen som ger ett robust skydd mot skadliga faktorer i den omgivande miljön. SPF 23.

Pris 399kr

 

NeoStrata Bio-Hydrating Cream Natt

Denna kräm är extra intensivt fuktgivande. Den återuppbygger hudens struktur, minimerar fina linjer och rynkor tack vare en hög mängd av PHA. Lämplig vid rosacea och för dig med atopiska problem. Men också mycket effektiv för dig med aknehud som efter användande av uttorkande produkter fått torr hud. Innehåller förutom PHA och E-vitamin, flera hudvårdande ämnen för att din hud ska få all den näring den behöver.

Pris 399kr

 
NeoStrata Bionic Face Serum

All hud behöver fukt! Bionic Face Serum som är ett ytterst effektivt serum tillför huden intensiv fukt. Har värdefull antioxidant effekt och är mjukgörande samt läkande för huden. Undersökningar har dokumenterat att Bionic Face Serum kan förbättra solskadad hud. Passar perfekt om Du vill minska fina linjer och rynkor. Ett serum som förebygger och reparerar. Huden ser fräschare och yngre ut. Innehåller 10 % lactobionic acid och vitaminerna A, C och E. Används dagligen tillsammans med dina dagliga produkter från NeoStrata.

Pris 599kr

För dig som har en fet & aknebenägen hud

En fet hudtyp har en riklig talgproduktion och kännetecknas av att den lätt bli glansig under dagen. En kraftig talgproduktion kan även ge upphov till att bakterier bildas i den gemensamma utförsgången för hår och talgkörtlar vilket medför akneutslag. Det finns inga vetenskapliga bevis varför akne uppkommer. Man vet att ärftliga faktorer ofta spelar in och att viss typ av mat, hormonförändringar och stress också kan vara en bidragande orsak.

 

NeoStrata Clarifying Cleanser

En tvålfri, skummande rengöringskräm som framför allt rekommenderas till hud som är benägen att få akne, rosacea och andra problematiska åkommor. Den ger en mild och skonsam rengöring av huden. Huden torkas inte ut, utan ger behaglig lindring för yt torr hy. Clarifying Cleanser innehåller Gluconolakton, Pantenol (B-komplexfaktor), Triclosan som har en mild antibakteriell effekt och ett kamomillextrakt som lindrar huden.

Pris 335kr

 

NeoStrata daytime skin smoothing SPF20 Dag

En lätt, oljefri lotion som ger blank och fet hud en omedelbar matt effekt. Den perfekta dagkrämen för fet hud samt för hud som har benägenhet för akne. Rekommenderas även till sensitiv normal/kombinerad hud. Med ett bredspektrigt UVA-/UVB-skydd skyddar den huden mot skadliga faktorer i den omgivande miljön, framförallt solen. Innehåller PHA samt asebiol som är en oljekontrollerande förening. Innehåller även E-vitamin samt flera hudvårdande ämnen.

Pris 399kr

 

NeoStrata Ultra Smoothing Cream Natt

En fyllig, härligt uppmjukande nattkräm för dig med mindre känslig hud. Innehåller AHA som ger en cellaktivitet på djupet av huden, vilket gör att vi får en mycket god cellstimulerande effekt men också ett långvarigt resultat och en frisk och fräsch hud. Motverkar och minimerar effektivt fina linjer och rynkor.

Pris 399kr

 

NeoStrata Bionic Face Serum

All hud behöver fukt! Alla bör använda Bionic Face Serum! Bionic Face Serum som är ett ytterst effektivt serum tillför huden intensiv fukt. Har värdefull antioxidant effekt och är mjukgörande samt läkande för huden. Undersökningar har dokumenterat att Bionic Face Serum kan förbättra solskadad hud. Passar perfekt om Du vill minska fina linjer och rynkor. Ett serum som förebygger och reparerar! Huden ser fräschare och yngre ut! Innehåller 10 % lactobionic acid och vitaminerna A, C och E. Används dagligen tillsammans med andra av NeoStratas produkter (krämer och lotions).

Pris 599kr

NeoStrata vid Rosacea

Rosacea är en hudsjukdom som kännetecknas av rodnad, kvisslor och ojämnheter i huden som kan vara vätskefyllda. Vissa kan även känna hetta och sveda. Det uppkommer vanligtvis i 30-40 åldern, är vanligast hos kvinnor och sätter sig i den centrala delen av ansiktet på kinder och näsa. Orsaken till Rosacea är oklar. Fel preparat och aktiva krämer kan förvärra saken.

Rengöring: Facial cleanser 299kr
Dagkräm: Daytime protection cream spf 23 399kr
Nattkräm: Bionic face serum / Ultra moisturizing face cream 445kr
Serum: Bionic face serum 599kr

NeoStratas Specialprodukter

Spot Treatment Gel

En unik gelformula som effektivt punktbehandlar akneblemmor. Innehåller AHA, salicylsyra samt retinlyacetat (A-vitamin derivat) Vid svåra problem tillsammans med Clear Skin Solution. Använd morgon och kväll.

Pris 189kr

 

Claryfing cleancer

Behandlar svårare akne problem. Penetrerar igentäppta porer. Avlägsnar akne och låter huden läkas. Har antiinflammatoriska egenskaper. Används innan Spot Treatment Gel. Morgon och kväll.

Pris 335kr

 
Brightening Cream SPF15

Blekande kräm för användning under dagtid, sammansatt för att bleka och exfoliera missfärgningar i huden såsom solfläckar, fräknar, åldersfläckar orsakade av solen men även pigmentfläckar. Innehåller ett bredspektrigt UVA-/UVB-skydd för att skydda huden mot skadliga faktorer i den omgivande miljön. Sammansättningen innehåller inte hydroquinon.

Pris 299kr

 

Pigment Lightening Gel

En idealisk produkt för alla som önskar bleka missfärgningar på huden som fräknar och åldersfläckar, orsakade av solen. Perfekt även till pigmentfläckar. Applicera ett tunt lager på hudområdet som skall blekas två gånger dagligen. Dagtid rekommenderas lämplig NeoStrata dagkräm. För snabbare resultat, rekommenderar vi att Du på kvällen applicerar Renewel Cream efter applicering av Pigment Lighening Gel. Sammansättningen innehåller inte hydroquinon.

Pris 299kr

 

Redness Neutralizing serum

Lätt svalkande serum som innehåller NeoStratas Bio Calm Complex, en unik sammansättning av ingredienser som verkar på orsaken till rodnaden. Återställer och stärker hudens skyddsbarriär. Lugnar känsligt hud såsom rosacea

Pris 599kr

 

NeoStrata Smooth Surface Daily peel pads

NeoStratas Pads för hemmabruk hjälper till att bygga upp hudens naturliga volym och minimerar därmed intrycket av linjer och rynkor, samtidigt som huden exfolieras milt och cellförnyelsen stimuleras. Rekommenderas till den tåliga huden som behöver extra antiaging effekt, men även till en hud med överskottsproduktion av talg och tendens till orenheter. Produkten passar utmärkt som ett komplement till peeling på NeoStrata kliniker- produkten består av 36 pads och en lösning på 660 ml.

Pris 599kr

 

 

 

CitriateTM Treatment System

En intensiv antiåldrande peeling behandling som används för hemmabruk efter en eller flera NeoStrata peelingar på klinik. Används för att synbart förbättra och vidhålla slät och fräsch ansiktshud. Kan användas av de som inte har känslig hud.

Magiskt effektiv

 

Problem Dry Skin Cream

Denna fantastiska kräm har unika sammansättningar av AHA:er samt PHA som är verksamma enligt kliniska studier och används för att behandla extremt torr hud som inte svarar på annan behandling. Rekommenderas till olika former av hyperkeratoser som xeros och iktyos samt psoriasis. Torr problemhud på fötter, hälsprickor, armbågar. Keratosis Pilaris. Minska appliceringsfrekvens om irritation uppstår. Fantastiska resultat med sammetslen hud. Applicera morgon och kväll.

Pris 299kr

 

Renewal Cream

Nattkräm med högeffektivt antiåldrande egenskaper som ger dig en förbättrad cellomsättningseffekt och hjälper till att förbättra hudens utseende och struktur. Motverkar effektivt fina linjer och rynkor. Innehåller hög mängd PHA samt Retinyl Acetat (A-vitamin derivat) antioxidanter som E-vitamin, sumpörtsfröolja som vårdar hudbarriären men även ocklusivt medel som återfuktar huden maximalt. För ett optimalt resultat använd Bionic Face Serum

Pris 574kr

Inställningar för cookies
Vår webbsida använder cookies för att hemsidan och våra tjänster ska fungera som de ska. Cookies hjälper oss att förbättra användarvänligheten för dig som besökare, och därför är vissa cookies nödvändiga för att webbsidan ska vara fullt fungerande. Nedan kan du läsa mer om våra cookies och vilka som är valbara.
Inställningar för samtycke
Inställningar för samtycke
Nödvändiga cookies
Dessa cookies används då våra besökare använder en funktion på vår webbplats och är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera fullt ut. Dessa cookies kan därför inte stängas av. Cookies används exempelvis då du fyller i ett formulär eller skapar ett konto och lagrar ingen personlig identifierbar information.
Prestanda cookies
Denna typ av cookie hjälper oss att följa antal besök på vår webbsida och hur våra användare hittade till oss. Vi använder cookies till att mäta och analysera för att exempelvis kunna förbättra användarvänligheten på vår webbplats. Vi kan med hjälp av våra insamlade cookies analysera hur användaren navigerar på webbplatsen, och ta bort irrelevanta sidor och information för att skapa ett så användbart material för våra kunder som möjligt. Den information som vi sparar är exempelvis vilka produktsidor som du besöker.
Marknadsföring
Dessa cookies används för att kunna analysera hur vi kan marknadsföra våra produkter och tjänster. Insamlingen av cookies kan exempelvis hjälpa oss att anpassa annonser till våra besökare baserat på dess tidigare användning av våra tjänster.