Skinbooster

Hudföryngrande effekter kan uppnås genom att tillföra fukt i huden med hjälp av fillersbehandlingar. När vi blir äldre avtar kollagenproduktionen i huden och vår nybildning av hyaluronsyra går långsammare. Detta innebär att huden innehåller en mindre mängd fukt och detta leder till en lätt åldrad torrare och rynkigare hudstruktur.

Hyaluronsyra är ett ämne som naturligt redan finns i din kropp och som med sin förmåga att binda vätska förbättrar hudens vätskebalans. Och gör att din hud håller sig mjuk, elastisk och slät. Det finns bara ett sätt att få ner den stora Hyaluronsyremolekylen ner i huden... Skinbooster med Restylane .. orginal.

Hudföryngring

När vi behandlar huden med Skinbooster tillförs hyaluronsyra och din hud boostas med fukt från insidan. Genom att tillföra dessa ämnen igen kan vi återställa hudens balans. Din hud blir slätare, mjukare och fräschare. En skinbooster behandling ger din hud en hudföryngrande effekt och en ny lyster.

En hudföryngrande behandling likt Skinbooster kan användas, inte bara för att generellt förbättra hudens kvalitet i ansiktet, utan också för att förbättra känsliga områden som hals, dekolletage, händer, knän och utsatta partier med exempelvis acneärr.

En behandling med Skinbooster för att uppnå en hudföryngring tar ca 30 minuter. Den går till så att preparatet injiceras genom en tunn nål in i din hud med olika tekniker. När det gäller Skinbooster gör man flera små stick på behandlingsområdet.

Efter behandling hudföryngring med Skinbooster

Efter din behandling får råd för tiden närmaste tiden. Det är normalt att uppleva en del obehag efter behandlingen som rodnad, svullnad, ömhet, klåda eller blåmärke vid behandlingsområdet. Vanligen försvinner detta efter några dagar.

Eftersom hyaluronsyran naturligt bryts ner i kroppen kommer du så småningom att behöva upprepa behandlingen för att bibehålla resultatet av din hudföryngring. Vid hudföryngring med Skinbooster lägger man normalt sett upp ett behandlingsprogram av tre behandlingssessioner med 3–4 veckors mellanrum, och sedan upprepande behandlingar var fjärde till var sjätte månad alt vb

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.