Fillers sculpturering

 

 

Hyaluronsyran i våra fillersprodukter påminner väldigt mycket om den hyaluronsyra (sockermolekyl) som finns naturligt i kroppen och är inte permanent. På Stardust använder vi oss inte av fillers som lagras i kroppen. Hos oss använder vi endast uteslutande av fillerprodukter som är CE märkta, Restylane och Juvederm som välbeprövade och mycket noga utvalda. Våra två leverantörer inom fillers är de absolut största på marknaden.

Vackra sensuella välformade läppar med lite extra volym och fyllighet är en dröm för många. Att bygga volym eller skapa symmetri med hjälp av fillers i  kindben haklinje  och läpparna är idag både accepterat och vanligt. En behandling med fillers i  är både säkert och enkelt att utföra för en erfaren och duktig injektionsbehandlare.

När man behandlar  med fillers tillför man fukt i form av hyaluronsyra som bygger och skapar volym i det önskade området.

I vissa fall önskar man korrigera en medfödd form som en tunnare överläpp, ojämnheter i konturen eller en platt profil. En insjuknken hake , acneärr näsprofilen,  försvunnen volym i öronsnibben  osv. 

I andra fall önskar man med hjälp av fillers förstärka den form som läpparna redan har med lite extra volym och fukt.

Det är ett faktum att dina läppar ändras genom åren och många upplever att läpparna blir allt tunnare och rynkorna på överläppen (pussrynkor) blir allt mer framträdande allt eftersom åren går. Oavsett anledning till att man blir intresserad av fillers  så finns det flera olika fillersprodukter och behandlingsmetoder att välja bland.

Vi på Stardustkliniken använder oavkorta markandens bästa och rensaste och mest beprövade produkter. Där läkemedelsföretagen är noga med att behandlarna är välutbildade sjuksköterskor och läkare.

Är du intresserad av någon annan av våra behandlingar så boka in dig på en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer om vad vi kan göra för just dig.


Priser

Från 2700kr

Kontakta oss

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.